Yemek Bursu Başvuruları Hk.

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 1 Ekim 2021

2547 Sayılı Kanunun 46. maddesi, Yükseköğretim Kurumları Mediko-Sosyal Sağlık Kültür ve Spor İşleri Dairesi Uygulama Yönetmeliği ile OMÜ Öğrenci Yemek Bursu Yönergesinin 5. maddesi hükümleri kapsamında, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılında gelir düzeyi düşük öğrencilere yemek bursu verilmesi, Üniversite Yönetim Kurulu Kararıyla uygun görülmüştür.

Öğrenciler yemek bursu başvurularını 04 Ekim-15 Ekim 2021 tarihleri arasında “portal.omu.edu.tr” adresinden (Kullanıcı adı: ogrencino@omu.edu.tr Parola: Öğrenci bilgi sistemi giriş parolanız. (ubs.omu.edu.tr)) yapacaktır. Yemek Bursu başvuru formlarını eksik, yanlış veya yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek ve geçersiz sayılacaktır. Bu öğrenciler hakkında gerekirse disiplin işlemi uygulanacaktır. Başvurular, ilgili birimler tarafından en az üç kişiden oluşan Yemek Bursu Tespit Komisyonu marifetiyle gelir düzeyi düşük öğrenciler dikkate alınarak değerlendirilecektir. Yemek bursu almaya hak kazanan öğrencilerin listesi Ekim 2021 ayının son haftasında Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığının web sayfasında ilan edilecektir.