Tek Ders Sınavları Sonrasında Mezun Durumunda Olan Öğrencilerin Dikkatine (31/07/2023)

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 31 Temmuz 2023

Tek ders sınavları sonrasında mezun durumunda olan mühendis adayları, ekteki formda istenen bilgileri 03/08/2023 Perşembe günü saat 23:59'a kadar eksiksiz olarak doldurmalıdır. Transkript kontrolü sırasında fark edilebilecek ve mezuniyete engel teşkil edebilecek sorunlar olması durumunda ilgili mühendis adayına formda belirttiği e-posta kanalı ile ulaşılacağı için formda belirttikleri e-posta adreslerini sık sık kontrol etmeleri, mezuniyet sürecinin sekteye uğramaması açısından faydalarına olacaktır.

STAJINI TAMAMLAMAMIŞ VEYA TEK DERS SINAV NOTLARI TRANSKRİPTİNE İŞLENMEMİŞ ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU "YAPMAMASI" GEREKMEKTEDİR. AYRICA DAHA ÖNCE DUYURULARDA BELİRTİLMİŞ OLAN OMÜ MEZUN BİLGİ SİSTEMİNE KAYIT YAPTIRMAMIŞ ÖĞRENCİLERİN MEZUNİYET BAŞVURULARI İŞLEME ALINMAYACAKTIR.

Mezuniyet Başvuru Formu

Mezun Bilgi Sistemi Kayıt Duyurusu