Prof. Dr. Erdem KOÇ'un Emeklilik Töreni

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 21 Ocak 2021

20.01.2021 tarihinde bölümümüz öğretim üyesi Sayın Prof. Dr. Erdem KOÇ için düzenlenen emeklilik töreninde üniversitemizin birçok fakülte ve bölümünden akademik ve idari personel, sivil toplum kuruluşu temsilcileri bir araya gelmiştir.

Törende sırasıyla Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yıldıray TOPÇU, Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve fakültemiz önceki dekanı Sayın Prof. Dr. Birol ELEVLİ ve bölüm başkanımız Sayın Doç. Dr. Naci KURGAN söz alarak Prof. Dr. Erdem KOÇ'a başta bölümümüz olmak üzere, özellikle yükseköğretim camiasına yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletmiştir. Pandemi nedeniyle törene katılamayan eski mesai arkadaşları, akademik danışmanlığını yapmış olduğu lisansüstü öğrencileri ve bölümümüz lisans mezunları ise göndermiş oldukları kısa videolar ile üzerlerinde emeklerinden dolayı Prof. Dr. Erdem KOÇ'a şükranlarını sunarak, mutlu ve sağlıklı bir emeklilik hayatı dileklerini aktarmışlardır.

Emeklilik töreni için hazırlamış olduğu sunum ile Prof. Dr. Erdem KOÇ, katılımcılara meslek hayatına başladığı ilk yıllardan emekliliğine kadar uzanan süreçte kazanmış olduğu akademik ve idari deneyimlerden kesitler sunmuştur.

Sunum sonrasında kendisine meslek hayatında akademik camiaya yapmış olduğu katkılardan dolayı fidan sertifikası ve plaket takdim edilmiştir.