Bütünleme Sınavları Sonrasında Mezun Durumunda Olan Mühendis Adaylarının Dikkatine!

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 14 Temmuz 2021

Bütünleme sınavları sonrasında mezun durumunda olan mühendis adayları, ekteki formda istenen bilgileri eksiksiz olarak doldurmalıdır. Transkript kontrolü sırasında fark edilebilecek ve mezuniyete engel teşkil edebilecek sorunlar olması durumunda ilgili mühendis adayına formda belirttiği e-posta kanalı ile ulaşılacağı için formda belirttikleri e-posta adreslerini sık sık kontrol etmeleri, mezuniyet sürecinin sekteye uğramaması açısından faydalarına olacaktır. Form, Tek ders sınav sonuçları açıklandıktan 1 gün sonra yanıt almayı durduracaktır. O tarihe kadar forma adını yazmayan öğrenciler, mezuniyet işlemlerini kendileri okula gelerek başlatmak zorunda kalacaklardır. (Tek ders sınavları sonrasında mezun durumunda olan öğrenciler, notları kesinleşip sisteme işlendikten sonra yine bu forma isimlerini yazabilirler)

STAJINI TAMAMLAMAMIŞ ÖĞRENCİLERİN BAŞVURU YAPMAMASI GEREKMEKTEDİR.

Mezuniyet Formu