2023/2024 Güz Yarıyılı Ders Seçimleri Hk. (03/10/2023)

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 3 Ekim 2023

UBYS sisteminde teknik seçmeli 2, 3, 4 gruplarında yaşanan aksaklık sebebiyle 2023/2024 güz yarıyılı teknik seçmeli ders seçimleri kişisel başvuru yoluyla yapılacaktır. Söz konusu seçmeli ders gruplarındaki derslere kayıtlanmak isteyen öğrenciler, 04/10/2023 Çarşamba günü itibari ile Makine Mühendisliği Öğrenci Laboratuvarları Koridorunda Motorlar ve Makine Teorisi Laboratuvarı'nın önüne kurulan ders seçim bankosuna gelerek kayıtlanmak istediği dersin kayıtlanma dilekçesini imzalamak zorundadır. Kayıtlanma talep dilekçeleri şahsi olup öğrenciler öğrenci kimlik kartlarını Arş.Gör. Gürkan KARA'ya ibraz ederek başvuru yapacağından, başkasının yerine yapılmak istenen başvurular kabul edilmeyecektir. İlgili seçmeli ders gruplarında açılan dersler ve derslerin kontenjanları ekte sunulmuştur. Derse kayıtlanmak için gelen öğrencilerin başvuruları sıra usulüne göre alınacağından, ilk gelen öğrencilerin ders kayıtlanma bankosunun önünde sıra oluşturması gerekmektedir. Ders kayıtlanma başvuruları 06/10/2023 Cuma günü mesai bitimine kadar devam edecektir. Öğrenci kimliklerinizi yanınızda getirmeyi unutmayınız.

Kontenjanlar