2020-2021 Güz Yarıyılı Sonunda Mezun Durumunda Olan Öğrencilerin Dikkatine!

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 8 Şubat 2021

2020-2021 güz yarıyılı sonunda mezun durumunda olan öğrenciler, ekteki mezuniyet işlemleri formunun; "Öğrenci Bilgileri" kısmını doldurup, danışman kısmına "Doç.Dr. Kemal YILDIZLI", bölüm başkanı kısmına "Doç.Dr. Naci KURGAN" yazıp, o günün tarihi ile imzalayıp taratarak PDF formatında gurkan.kara@omu.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Yapılacak transkript kontrolünde KM yapılması gereken veya transkriptten silinmesi gereken dersler olabilmektedir. Bu durumda öğrencilere formu gönderdikleri mail adresi üzerinden bilgilendirme yapılacaktır. (Form bazı Türkçe karakterleri desteklemeyebildiğinden elle doldurmanız faydanıza olacaktır.)

EK

Öğrencilerin ayrıca aşağıda verilen bağlantıdaki forma da Ad SOYAD ve numaralarını yazarak istenilen bilgileri doldurmaları gerekmektedir.

FORM