MAK302 Makine Mühendisliği Laboratuvarı I Dersi Oryantasyon Toplantısı Hk. (11/03/2024)

Yazar: makmuhendislik.web | Tarih: 11 Mart 2024

Bu dönem yapılacak olan Makine Mühendisliği Laboratuvarı I dersini alan öğrencilere 12/03/2024 Salı günü saat 16:00'da Z01'de; ders işleyişi, hazırlanacak raporlar, deney programı hakkında oryantasyon eğitimi verilecektir. Ayrıca öğrencilerin deneylerini birlikte yapıp ortak rapor hazırlayacakları öğrenci grupları belirlenecektir. Öğrencilerin toplantıya gelmeden önce grup arkadaşlarını belirlemeleri (gruplar 5'er kişi olacak şekilde oluşturulmalıdır) zaman kazanmak açısından faydalarına olacaktır.Toplantıya katılım zorunludur. Toplantıya katılmayan öğrenciler rasgele gruplara dağıtılacak olup sonradan grupları değiştirilmeyecektir. Ayrıca toplantıya katılmayan öğrencilerin, deneylerde veya deney raporlarında, toplantıya katılmama kaynaklı bilgi eksikliği nedeniyle yapacağı hatalar tolere edilmeyecektir.